Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


gagal..gagal..

sori bro..sumpah aku x boleh lupakan ko...
buat la mcm mne cara skali pon... spe soh ko msok dlm hidop aku??
klu x dsbbkn ko nk knl aku ari 2, bnde ni x kn jd  doe...
skrng spe nk tanggung.. ko pon kne tempias gak kn??
cm mne la aku nk buang ko dr hidop aku?? ssh gle ko tau.. da nk msok 2 taon  da wei...
sumpah ssh..
ko ckp sng la... "then, buangla.."
ko pk aku ni ape?? pk sng ke nk buang ko???
mcm komot kertas then cmpak je dlm tong smpah.. mcm tu??
wei, ni mlibtkan ati n perasaan ko tau..
yo yo o je ko ckp yang ko x kn maenkan perasaan aku mcm yang *** buat kt aku kn??
n now??spe nk jwb?? jngn tingglkan ko konon..
ckp x serupa bikin..
skrng ni kan da mnyusahkn hidop aku...

aku ni perempuan wei...
hati lembot... cpt terasa..tp, aku x pnh tunjuk je dpn ko..
bese r aku..bjet cool je kn... tp, jaoh dlm hati, hanya tuhan je yang tau..
betapa sengsaranya hidop aku..

aku ni jenes yang setia... bkn mcm pompuan2 laen 
yang sng je dpt status PLAYGIRL OF THE CENTURY...
no !! it's not me.. not my status ! ! ! NEVER!

AKU KALAU DA SKALI SAYANG TU, AKAN SELAMANYA SAYANG ! !

ok r..aku ckp bnyk2, pnjang2 pon bkn nye ko tau kn...
hope, ko epi ngn kehidupan ko  skarang...

THANKS A LOT SEBAB BUAT HIDOP AKU JADI CM NI...