Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


awesome arifah !!

yeah !! smlm aku pg amek result PMR plak...
mula2 mmng berdebar2 gle r tme msok gate skola..
tp, nseb baek dewan still gelap kn..
ingt kn aku yang lmbt.. ye r takot plak bdk2 klas aku da tau result aku dlu..

then, aku round dlu skola n pg kdai bku..
tetibe aku tngok rmai yang mnghala ke dewan..
alamak, result da kua ke??
aku da cuak daa..

tme nk g dewan tu, aku jmpe plak ngn bdk2 klas aku..
jln r skali ngn dorng..
smpai dewan tngok FORM TEACHER  aku x dtng lah..huh
slamat.. klas laen ad yang da dtng plak..

skali tunggu punya tunggu, PN AZILAH pon dtng r..
adoi, cuak x cuak..
skali mak AZRAIE teros ddk kt kerusi n tngok result die..
alhamdulillah.. 7A.. haa?? 7A ??? perh, pndai plk..
then HUSNA plak amek.. 7A gak..alhamdulillah.. pndai gak kwn aku ni..

skali teacher tnye la, " spe ad bwk parents"??
then, aku angkat la tangan..
teacher tanya " mne ayah??pnggil ayah"
"bkn ayah, tp ibu..ibu !! " aku pon pnggil..
skali ibu pon dtng r.. teacher cpt2 r crik nme aku..
skali teacher salam ibu aku, pelok, cium sume r..
"TAHNIAH !! 9A"
aku pe lg?? YA ALLAH,  x sngke nya??
aku plok ibu aku, slam adek aku, salam cikgu..

ya allah...sumpah aku x sngke ..
aku x sngke cikgu boleh sebot perktaan SEMBILAN tu..
smpai skrng, aku rse cm mimpi je..
skrng bru aku sdr.. smlm aku x sdr lg.. orng yng heboh2 psl aku..
aku buat lek je.. sbb aku mcm mimpi..
serius aku ckp, mlm smlm bru aku sdr.. bru aku nk recall blek ape yang jd td.. cm orng hilang ingatan..

tp, aku bersyukur sngt2 kt ALLAH.. die da perkenankan doa aku slame ni..
alhamdulillah.. =D
aku tau usaha aku x la sebesrm mne.. aku x de la straggle mcm orng laen..
tu la penangan doa..pape pon boleh jadi..

tp, aku happy.. dpt bnggakan ibu ayah,
bnggakan family..
n paling penting, aku da buktikan yang even aku bdk klas M, bdk klas ke 3,
tp, aku pon boleh cemerlng mcm klas I..

aku x nk orng pndng aku sbelah mta dsbbkn aku klas M..
sori to say la kawan !!
aku gmbre sbb aku boleh adiahkan result aku yang cemerlng ni
kt sume cikgu2 yang pnh mngajar aku.. 2 je cre yang boleh aku hrgai pengorbanan mereka..
thnx cikgu2..

aku x kesah psl present yang parents aku or spe2 la nk bg..
pe yang pnting skrng, aku kne fokuskn untuk SPM plak.. aku da x pk ape da..
biar la PMR berlalu dngn 10001 kengn.. da past da.. toksah dipikirin..=D

okay la. kite tngok pic2 okay??

happy je.. sblom dpt results.. =D

suasana dewan

blakang tu bdk2 klas aku..

aik??shahid plak

ceria je sume ble dpt good results..

ni time cikgu sebot result aku la ni..=D

time ni aku nk cpture ngn teacher..

teacher call cendikia..






*lepas aku ckp ngn teacher nk capture tu, teacher tros ckp nk tpon orang cendikia skolah..
then, orng cndikia pon dtng..aku rse kn, gmbr aku ngn teacher n ibu ad msok cendikia la.. mybe la.. sbb cikgu HAWA kn cendikia.. bstfriend CIKGU AZILAH.. harap2 la..

da la first year dalam rekod, 3M ad wakil yang dpt 9A..alhmdulillah..
x sbr nk tngok nme aku terpampang kt list nme straight A's..hehe...=D

papepon, syukur alhamdulillah semuanya berjaya seperti yang aku sangka...

ni la slip aku.. jom tengok sme2... =D