Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


OMG !!

tidaakkk !!
nuha ,,, u can't leave us !! we all still need you la budak ..

huhu.. tapi, ape la daya aku nk mnghalang..
mgkin bnyk lagi kejayaan yang menunggu kau di sana
i hope so.. amiin..
aku harap, kt sana nanti jangan la lupekan kitaorang ye..
yela, kite sume kn da mencoretkan 1001 kengn kt SMK JALAN 3 tu..
wow!! sdr x sdr, aku bersekolah kt jln 3 lbih lame dr jln cochrane..
walaupun, aku slalu bnggekan COCHRANE..
tp, aku hargai pershabtn kite dr f2 lgi..

apepon, jage r diri kt sana..
aku konpem, msti ko x kn jumpe la kawan yang SEHEBAT kami kt sini..
NEVER SAME okay..
okay la... keep in touch n keep it up okay kawan ??!!
STEADY N GAMBLE never been separated !!

___________________________________________________________________________________

alhamdulillah.. aku tersenarai dalam list 20 orang ahli sidang redaksi 2012..
smlm meeting sidang redaksi..
cikgu agih2 kn tugas..

aku dapat kerja yang agk tidak membebnkn.. bgos la tu..
jadi EDITOR BAHASA ARAB, BUAT LAPORAN ASJATI n KARYA MURID..
x bnyk kje sngt.. cikgu pon kte cikgu x usik waktu pnp.. sangat bagos !!
so, boleh la aku fokus kt study kn..

erm, ayh aku asyik tnye pasl pengawas je..
haish, masalahnye, aku x dipanggil untuk interview lg..
berjanggut da aku tunggu ni..

pasal pantun n tilawah, alhamdulillah..
aku dpt buat dengan jayanya..
aku mmng x trget mng.. terget aku hnya CERTIFICATE n  PENGALAMAN...
just it..

okay la, nk mnghrib..kbai..