Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


whoa whoa whoa..

hai cume..heeee
bnyk cte nak story ni..=D
mntng2 taon ni aku f4 kn..
sume bnde aku concur...

almaklumla .. da lme x concur2 ni... dlu kt SMK COCHRANE boleh cte la..
aku la LIBRARIAN, akulah PRS, akulah PENOLONG KETUA KELAS..
haha.. korng dngr logik x??
dlm 1 masa, 3 jwtn aku pngang..
 blom cte psl jwtn dlm koko lg..haha..
nk buat cmne kn?? aku nk dropkan jwtn 2, cikgu2 x kasi
wah !! hebat x pngaroh aku ni..haha..
 dlu aku mmng TEACHER'S PET pon..
mmng x heran la kan..

skrng ni aku nk cte kt SMK JALAN 3 plak.
aku baru je mndftar sbgai AHLI SIDANG REDAKSI SMK JALAN 3..
then, aku mendaftar pulak sbgai CALON PENGAWAS TAHUN 2012..
pastu aku bagi nama pulak untuk PERTANDINGAN PANTUN untuk Bulan Bahasa..
tadi pulak baru je bagi nama untuk PESERTA TILAWAH AL QURAN..

haha.. klakar x aku ni?? mmng waras kn !! haha
x pnh2 aku buat kje gila cm ni..
ala, skrng aku x pk ape..
aku just nk SIJIL n MARKAH KOKO..
taon ni aku berazam nk aktif dlm sume aktiviti kt skola..
kalau boleh pon, aku nk memenangi PERTANDINGAN NILAM..

ye la, taon lps da  x boleh nk aktif..
sukan jngn harap la kn..
nk merents desa pon azab..
jd, aku bg harapan la kt aktiviti2 cm ni.. x slah kn??hiii

even, aku akan bolot bnyk jwtn n terlibat dlm bnyak pertndingan,
insyaallah aku akan stabilkan dengan masa aku blajar..
f4 x boleh maen2 wooo..
taon dpn bru nk stdy btol2, mmng sket la..

ok la.. that's all for this time..
ad cte lgi aku share .. baibai.. =D