Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


huh !! sidang redaksi..

selamat sejahtera semua..

pertama tamanya, aku nk cakap, yang aku takk pengsan pon..haha
woi, due hari uruskn budak2 tu punye photoshoot klas, astaghfirulla halazim.
bagai nak rak korang tau.. yang f5 da tau la kn.. dngn karenah dorng yang sngt STUBORN tu..
siap bg rasuah kt aku lagi... nk bg rm50.. haha.. bla la.. mkn minum pon mak ayh tanggung..
maaf ye, SAYA ANTI RASUAH.. tanggungjawb, still tanggungjawab..

f4?? erm, da biase da... menggedik x nk dduk depan.. bajet tinggi la konon nya..

f3?? f3 agak mndngr kate.. syabas n tahniah.. eh, cop !! takk tau la korang ni sng dpt arhn ke takk.. sbb aku tak uruskn kedudukan korang.. maaf la ye, tarik balek kte2 tadi..heee..

f1 n f2?? erm, nauzubillah.. lagi payah nk dngr kate dr budakk pg.. asyik berckp, da nk snap pon grak2.. tukar tukar tmpat.. haish, aku cepuk kang !! mmng tak matang btol prangai..

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

ekceli kan, aku tak rajen nk cte psl korang2..
ekceli, aku nk cite pasal KAMI.. AHLI SIDANG REDAKSI SEKOLAH aka CENDIKIA CREW =D

erm, da mula semangat ni..
haish, amek feeling jap..
tarik nafas, lepas,tarik nafas, lepas... =D

korang!! i mean sidang redaksi okay !!
aku suke sangat dapat bekerjasama ngn korang..
aku suke sangat dapat  kwn yang mcm korang..
aku suke sangat dapat rapat n kenal kwn yang mcm korang..
everything is prefect la kiranya..

aku rse terharu sngt bila ad certain dr korang yang mcm prihatin gle r kt aku..

" Wei, Ko Nak Air Takk??Aku Tengok Ko Mcm Penat Je !! " .. tu yang pertama..

yang kedua.."Meh Sini Aku Tolong Angkatkan Meja Tu.. Panas La Kat Situ.. Duduk La Dkt Tempat Redup Sikit.."..

"Arifah, Ko Okay Tak?? Aku Tengok Ko Macam Nk Pengsan Je" dan yang ketiga...

korng dengar, msti korang pon akn touching kn?? sumpah aku cakap, ssh kot dapat kwn mcm tu..
aku harap, aku kwn dngn orang yang betul la..

tapi, mmng aku TABIK SPRING r kt CENDEKIA CREW.. mmng TERBAEK la taon ni..
bukan aku yang cakap, tp, ad la sesetngh cikgu yang ckp.. sbb taon ni mcm lgi sistematik dr taon lps.. alhamdulillah.. tak sia2 penat slame 2 hari..

tp, sbnrnya, blom slesai lgi pon photoshoot.. ad beberape gmbar yang memerlukan PENGETUA sekali.. pengetua pg umrah.. so, postpone la smpai april..

bgos gak tu.. x ganggu waktu pnp aku and klu ad rezeki, april tu aku da pkai bju HIJAU..
so, boleh la selit2 kn kt gambar pengawas..heee =D

mmng best la.. slme 2 hari kami bertugas, aku rse tu pon kenangan manis kot..
dapat guraw2 ngn dorng.. lagi2 dorang tu da mmng sporting..
erm, ape lg kn.. huru hara la kantin tu kami buat..

aku nk cte lg ni.. photographer kn amek orang luar..
so, sumenye ad 4 orang..

aku ad prasan sorang brader ni taw..
aku tak tau la apesl die 'BERKENAN' sngt ngn aku..haha
aku bnyk ditugaskn dngn photograher..
so, msti bnyk nk kne berkomunikasi kn?

ad skali tu, aku ddk kt bench..
pastu brader tu pon ddk sblh aku..
pastu, mcm2 la die nye aku..

"siti tak masuk persatuan ke??"
"kg kt mana??"
"da ad bf ke??"

macam2 la die tnye aku.. adoi,.. pastu ad skali die ckp aku ni ADEK FATIN FARIHA..
adoi, maunye aku terguling2 kt situ. muka kami sme?? OMG !!

aku tengok YUSMADI, ya allah.. rajennye.. aku rse aku x nmpk pon die ddok..
dr mula smpai la slesai, die asyik buat je tugasan die.. lps ni, ni pulak.. bgos gle r..

pastu, lagi sorang.. AMINZIKRI.. suke sngt sakat aku.. sepak kang..haha.. lek2..
bleh plak kan,crew2 lelaki maen cop2 budak f1..hish, tolong r.. haha..

 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

ok la ttop psl cte tu..

skrng aku nk ckp, MINGGU DEPAN TEST..huwaaaa..
aku bru strt nk buat revision..
ye la, mnggu ni aku bz ngn SIDANG REDAKSI..
erm, cm ni la hidop kn.. spe soh pndai2 brani nk tanggung risiko.. pdn muka !!

nk x nk, sabtu ahad ni aku kne struggle la sikit.. ala,, korang tolong r..

pleaseeeee !! hehe.. pastu bnyk plak buku2 yang nk kne anta mnggu dpn.. tme nk test tu la bru nk mnx bku..haish.. wish me luck okay??

n skrang aku da jd PROBET PREFECT SCHOOL..
duty duty duty.. bukan merungut okay.. nmpak DANIAL HARRIS, masak aku.. haha

ok la.. sian korang.. bce post yang bpk pnjang ni..

okay la, papepon, good luck gak kt korang..
assalamualaikum.. =D


smart kan gambar ni..=DD