Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


huhu

ala, pejam celik, pejam celik harini pon da HARI JUMAAT.
ala, aku tak tau la nk ckp bukak skola ni best ke takk..

klu best, sbb dpt jmpe kwn2.. msti bnyk bnde nk story mory naek lori..
yang x bestnya, msti nnti dpt result, blek skola lmbat, penat n pressure
n more important x dpt nk lepak2 kt umah mcm skrng ni..huhu

owh tidakk.. adakah aku menggunakan masa dengan sebaiknya sepanjang cuti ni??
tulah persoalan yang bermain kt kpala aku skrng ni...huwaaa..

klu study pon, just buat syarat je aku ni stdy..
haish, x abes2 hidop yang membosankan.. ~gebang..

mls la nk cerita lg.. kbai..=DD