Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


hurm :(

korang2.. tlong la aku..
bnde yang pnh jd kt aku bbrape taon yag lps, jd balek..

aku takk suke..
sakit, perit, pedih.. sume ad r..

aku x tahan nk tanggung sorng2..
argh !! nape die nk dtng tme aku nk exam ni..

ya allah.. tlong aku.. 
ringan kn sikit keperitan yang melnda hidopku ni..

aku pling takk suke part ni..
semua orang pon x kn pnh suke..
sbb mmng terasa kepedihannya..

n skrng aku trpakse hadapinya..
wei, tlong !! jngn buat aku sdeh.. pliss la

aku mrayu sngt kt ko..
tlong jgn spoilkan hari2 aku wei..

tlong r..

sori r..aku rse mmng korang takk paham..
aku just nk lepaskan je ape yang ad dlm hati aku ni..
selamat tinggal..


aku tak relakan kau sakiti aku lagi.. damn !!