Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


sedih.. huhu..

huwaaa.. tolong.. aku tngh sedih gile ni..

nak tau knape.. td, aku ternmpak file pmr aku taon lps..
bnyk soalan2 b4 pmr last year..
then, aku usyar la kn file tu..
aku tngok, bnykknya paper yang aku dpt markah CEMERLANG..

BAHASA MELAYU,
BAHASA INGGERIS,
BAHASA ARAB,
MATHEMATICS,
SCIENCE,
SEJARAH,
GEOGRAFI,
PENDIDIKAN ISLAM,
KEMAHIRAN HIDUP..

sdehnya tngok.. sumenye A++

aku sdeh bukn takk suke tngok markah yang terbaek tu..
tp, sbb aku bndingkan ngn test aku baru2 ni..

sumpah f4 punyer silibus agak sukar n mencabar
takk suke la naek f4 ni
sumenye x best..
pressure kot..

n lagi2 skrng ni aku ddok rumah,
aku skrng da jd seorng yang mls nk study
alamk, mcm mne ni??

aku da ckp ngn ibu aku da td yang aku nk ddok asrama blek
ibu aku kte nxt year bru stay ostel..

aku ddok umah ni pon kn sbb aku nk pntau adek2 aku stdy
sbb this year dorng ad exam besar
~pengorbanan seorang kakak

klu aku ddok ostel, msti aku takk jd mcm ni..
sbb kt ostel bnyk persaingn .
ble tngok orng stdy, kite pon nk stdy

tp, ble kt umah bnyk btol gangguan n halangnnya
TV la
LAPTOP la,
HANDSET la,

cm mne nk stdy..
aku rse lps aku tngok result aku yang agak 'CANTEK' tu kn,
mybe aku bru nk sdr kot..
erm, i hope so la.. bia ad kesedrn sikit kt dri aku ni..

korang sume tlong aku er?? tolong doakan aku supaya aku ni berpijak di bumi yang nyata..heee =DD