Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


walla wei..

assalamualaikum..
aku nak story mory naek lory ni..

td, wktu aku keluar dr gate skola,
aku nmpak DANIAL HARRIS, headboy skola..

aku buat2 r x nmpak.. sbb bile die jmpe aku msti die cakap,
"engkau lagi"..

tp, td bile die nmpak aku, die pnggl.
"  ARIFAH !! NAK AISKRIM TAK?? SERIUS NI.. KALAU TAK NAK TAK PE.."

perh, dengan skali lafaz je die cakap..

woi, aku tak smpat nk jawab, die da cakap KALAU TAK NAK TAK PE ..

aku pon sengih je r. x kn nk buat muke tak malu plak kt situ pg amek aiskrim tu..

pastu penjual aiskrim tu pon sengih je kt aku.. bapak segannya..haha

then, bru sbntar tadi aku dpt msj dr die..
"TADI ORANG NAK BELANJA TAK NAK"

ek eleh.. tembak kang.. n esok die kata nk blanja aku..
ntah ape mmpi die ntah..

haha, btw, terima kasih la sbb sudi belanja aku..
tak sangka.. ketua pengawas pulak kn yang nk belanja tu..hohohoho

aku suka aku suka aku suka.. =DD