Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


wargghhh !!

budak MTD yang mahal tu kn??


assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...

hai korang- korang...
da lme kn aku x updte blog ni..
nk updte sbnrnya, tp b4 ni mcm x de mood.

okay la, aku strt cte er..
2 mnggu yang lps, mmng aku bnyk gle skip klas.. seminggu pulak..
start nk bukak buku je " choral speaker pg bilik SAL"
huh.. mau x pnt seminggu tu.. struggle gle kot..

kami lwn hari kamis.. kt skola SMK BANDAR SERI PUTRA..
not bad la skola tu.. aku da biase da tngok skola tu. sbb ibu aku mmng mngajar situ..
kwn2 aku la.. JAKUN sumenye.. skola die mmng unik..
kalah SMK COCHRANE..huhu =DD

bg tau kputusan je er??
ada 24 skola yang bertanding..hnya ad 3 tempat je..
so, scre kesimpulannya, skola kami x dapt nombor..
bukan kalah okay??haha.. smk jalan 4 dpt nombor 2..
bia la rezeki orang...huhu

mnggu tu pon ad bdk thailand kt klas aku..haha..
sian dorng.. aku x dpt nk berknlan ngn dorng..nama pon si tau kan
sbb aku asyik x de dlm klas je..smpai habes pnp pulak..

ble tme dorng last kt skola tu bru aku berpeluang tnye nme dorng..haha
waras kn?? mmng btul2 da 12.30 nk blek tu.. bru la aku tnye nme bdk laki yng thailand tu nme die..
n skrng aku da lupe nme die..haha.. trok btol la aku ni kn..

pastu mnngu tu jugak, 2 hari berturut2 klas aku ad kes kecurian..
dorng msuk tme kami pg lab.. mslah punye orng tu..
bdk thailand tu punye brng pon habes kne rembat. kejam kn?

pastu, aku , mahira n tasha pon pg la spy klas tme kami kt lab..
yela, da pngws kn?? cikgu yang soh.. kuar klas lg kn??
dorng ni mmng sshkn pngawas kn??

then, mnngu ni pulak, bekal aku pulak dorng ameknya..
haish, mslah punye orng..

sabtu yang lps pulak,  aku attend
MAJLIS ANUGERAH KECEMERLANGAN PMR SPM..
hoho.. rmai kwn2 aku yang da pg boarding school dtng hari tu..
AZIM skrng kt MTD pulak kn??
perh, bkn sng nk msuk sna.. x pe la.. rezeki die.. =D
waktu die naek pentas tukan, sume ornng tpuk tngn..
ush, bangga mummy die..heee


mnggu  ni pulak, aku join comp pengucapan awam n resensi buku..
hoho.. aku nmpak sijil je skrng ni.. haha..


mnggu ni pon aku ad comp lagi.. bz kan aku ni..
da la x lme lg mid year..


hoho..bai r..esok da la aku naek stage lg.. khai pon sme..sbok je..