Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


:)

hurm, nak tau cuti ni aku bwt ape?
sumpah hati aku tak tenang kot..
sebab kpala aku asyik pk nk update buku nilam smpai brape ratus ntah,
habeskan karya agung sbb last minit cikgu pg tukar buku 
n dlm proses siapkan folio chemstry..

haish, mcm2 la.. bukak skola, aku kne wakil skola untuk nilam
hish, cuak doe.. aku langsung tak boleh pk untk holiday..

smlm aku pg umah cikgu saniah..
satu hal lagi.. kne siapkan kje sidang redaksi..
takde la beban sngt.kami bwt sme2 :D

patutnya harini pon aku pg, tp, aku pg beli baju raya tadi..hoho
sakit kaki berjalan.. pg kdai ni, tak jmpe, kdai tu pon tak jmpe..
time mghrib bru blek.. klau lelaki kn, msti sngkn.. 
bukan cm pompuan, sume nk perfect.haaa, da slahkan diri pulak..haha

btw, thnks kt papa n mama.. 
kuarkan duet untuk aku beli baju raye..
byk juga duet yang kuar..
tu bru bju.. belum ksut n so on lg..aish..

n cuti ni aku bnyk mnghabeskan mase untuk TEXTing.. 
tu yang smpai tak boleh pk bnde laen kn??haha
text ngn yang tersayang.. biase letew <3

ntah r..kdng2 hepi, kdng2 dingin.. aku pon tak paham =='
biase letew..hubungan kn.. heee =D

untuk orang tersayang : akurindukau <