Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


:(

oh tidaakk ! aku tak suke keadaan aku mcm ni..
okay, skrng aku sdeh..
knape la aku ssh sngt nk fhm ngn keadaan die..
aku ni terlalu sensitif la..ssh hidup..
sbb asyik2 nk touching.haish, pnt la brperng ngn prasaan..

wei, aku mntak maaf klau kau rse aku ni mnyusahkan..
mmng aku ni mnyushkan hidup kau..sbb aku ni tak pnh nk fhm kau..
nk kata aku selfish? nk kata aku pk prasaan aku je?
tak jugak...aku mmng amek kire prasaan orng ..
tu la..mngkin 1 je puncenye.. sbb aku ni SENSITIF..haish..

ye..aku mngaku..kau mmng slalu dulukan prasaan aku..
klau boleh kau tak nak aku sdeh.. tak nak aku sunyi..
tp, tu la masalah aku.. ble kau nk undur dri, aku terasa..
ntah la aku pon tak fhm ngn diri aku..

aku harap, aku akan dpt kikis kelemahan aku ni..
aku akan pk positif je er..

okay, gua mau chaw..hehe..assalamualaikum

kepada kau : aku sayangkan kau budakk  =P

hurm..