Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Sains Fair Biologi =D

 

assalamualaikum...hohoho
sabtu lepas, aku terlibat ngn SAINS FAIR kat skola..
nak tau knape aku amek LAB BIOLOGY??
sbb aku nk crik experience jd DOKTOR..
hoho..smngt ni..

aslnya, cikgu soh aku handle ujian darah taw..
means, tentukan jenis drh orng.. 
tp, ntah la asl orng laen yang took over bnde alah tu..
hurm, lantak die r..

so, aku pon handle la nak kire2 BMI..
tngok samada orng tu punye brt bdan n ketinggian balance takk??


korang jngn x tau..
even aku ni KECIK N RENDAH, tp, mencapai taw tahap IDEAL
aka BERAT BADAN NORMAL..hoho..
berat aku 46 kg.. berat la tu kan??haha ~banyak makan =D

okay, r..korang just enjoy je er ngn gambar2 ni...heee..