Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


weirdo

assalamualaikum sume2..
harini aku da abes mid term..
last paper CHEMISTRY P3 n FIZIK P3..
erm, boleh tahan la soalan die..

so, sekarang da start cuti 2 mnggu..
asl aku tak rse excited r?

oh, mybe sbb kdt aku abes.. jadi aku tak boleh text ngn 'balak' aku..
ye r kot..hee =p

harini hari yang malang n hari yang hepi bagi aku..
harini aku bnyak mnyusahkan orang kt skola =(
ble blek, nk pg tempat tu, tak jadi pg sbb crowded gle jlan..
then, singgah makan takde parking.. haish, malang sungguh..

yang hepinye, harini aku dpt spendkan mse untuk 'kawan' aku yang tersayang tu..
almaklumla, last skola bfore cuti en..hoho.. sori r tak ajak..
mne bleh ajak.. haha.. privacy...wakaka =D
just kidding okay..

okay la, mmndgkan skrng da cuti, aku akan make surekan cuti kali ni best..
yela, bru abes exam kn? elax la sikit..

ala, tp ble kdt aku nk msuk..huwaaa...aku tak boleh hidup tanpa PHONE di tangan..
huhu :'(

sekejap je pong !

aku berharap, cepatla ibu aku msukkan kredit aku..huhu