Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


an awesome school holiday =D

b4 jalan2 =D

otw smbil bertexting =p

awesome kn?

ni cendawan kering

bnyknye pkok staw....

as sweet as straw..ske2 je=p

peace =D

time lunch..kt sini pon sjuk.. klau kt slangor da bahang da ni

mcm kt oversea kn? really awesome..muaahh

aku syg sepupu aku yg sbelah tu..=p

=D

basah2..tlong ! hee

one hapi family at home =D

ibu aku ckp tu darling die..hee

bunge ros..takde spe nk bg aku..huhu..hek2

aku rse bunge tu mcm awesome

tomato :)

ni buah ape er?ntah

cantik la bunga blakang tu =D

snap sebentar..org laen da bising sbb lmbt..hoho..lek2

twins? mybe =p

time ni beras terlambak..n kami pon kutip..hee

annoying sis =p

ni for our bfast.. smpai beras, bawang pon bwk..hee

tngok la kabus tu..xcited

really awesome kn?

subhanallah

tme dlm kereta nk blek


singgh sbentar di cameron valley

at the moment

ya allah.. cntiknye pmndngn

lovely couple =D

hepi sibling

assalamualaikum... hee..beta mau story mori naek lori ni..
seperti yg kite sume maklum, mnggu ni kn cuti sekolah


so, my family n i had a holiday in CAMERON HIGHLANDS..
aku bkn tak pernah pergi sne.. tme kecik dlu pg la.. tu pon ingt2 lupe..
tula orng kate nk pg jaln2 jauh ni wktu kecik2 tak best..
sbb waktu tu hangpa takdak akai lagi..~ckp kedah..hee


so, skrg ni, aku nk cte kn pngalamn aku pg sne..
hee..mmng excited..sbb ape? sbb kt sana of course la sjuk n nyaman.
berbnding kt sini yg lbeh kpd bandar..

ni la rupe bonet kete aku.hee


bile smpai je kt sana, bukak tingkap..
perh, nyaman betul udara die..
die blum masuk tahap sjuk lg la.. bru nyaman2
first stage..heee

pemndngn cantik sungguh.. singgh toilet, air n dinding mmg sjuk gle r
aku pon mcm histeria la.. sbb excited gle kn..haha

kami smpai kt appartment yg telah di-booking..
cantiknya..klah hotel..hihi


ni atas bukit ni..tnggi kot.. ble mlm best tngok dr atas



sampai2 sume serbu makanan.. sbb kami tak lunch lg.. lapar gle..
hee..mcm biase..aku la org prtme yg amek nasi =p

yg tak berbaju blakang tu abaikan




cume 1 je masalah aku..aku ni tak tahan sejuk
mngkin sbb aku ni tak berisi..kot la
haha.. tak prasan okay..
mmg gentle aku kate la, slap hari bulan, aku boleh mati ksejukan..
serius ni..mmg aku jnis yg tak tahan..


sbnrnya, klau nk cte pnjg lg..ape kate klau korg tngok je gmbr2 ni..okay?

budak2 yg nakal =p


snap jap er..heee


muke hepi je

oren main peranan =D

comel kn adek aku ni =p

di sinilah kami melihat pemandngn yg sungguh MENAWAN =D

sejuk ke adek2 ? hee

mcm nk pg merantau..hoho

background peranan =p

geramnye ngn budak kecik tu..ish !


okay, susunan yg agak tidak teratur..
sje nk sroh korg pening..hee..
blek selangor, terasa kepanasan global tu..hee
mmg serius aku ckp.. bpk panas doe kt umh aku.. mlm pon sme.. 
da mcm org kaya da..asyik da sjuk je..hee


okay, that's all for now..
esok bday khai..hee