Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


kem nilam .. TERBAIK !

huu...aku sdeh..aku rindu dorang wei..
sumpah best kem nilam yag aku pg bru2 ni..kt BTPN..
best kot kwn ngn dorng..
pramah gle dorang..aku msuk2 je bas b4 brtolak ke shah alam tu,
ad je orng tgor "KABARE"
korang tau kn kabare tu ape?


huu..sdeh waktu nk berpisah tu..
sbb kt kem ni la, aku dpt ramai kwn
n dorng jnes yang sng nk kamcheng kot..
aku suke PENGHULU n PENGHULUWATI kami..
sweet gle.. da la 1 group.. group DURIAN..
aku group DUKU...


group aku terbaek gak waktu bwt prsmbhan especially la..hehee..
sumpah best... sume orng glak..kami bwt cerita psal KEHIDUPAN SEORANG PENGKID..
haziq tu pgang 2 watak.. da la hot, so rmai la pminat kn..hoho..
tu yang menggempakkn lagi jlan cerita..
aku? aku jd narrator hee... tugas aku just BABAK 1 BERMULA, BABAK 1 TAMAT, BABAK DUA BERMULA, BABAK DUA TAMAT n bla bla bla.. :)


ble ingt blek, aku rse mcm sdeh sngt.. ble la dpt jmpe lg kn?
skrng ni aku just amek no fon bdk2 zon bangi je la..
smk j4, jalan reko, jalan 2, mahad hamidiah n so on la.. tu pon da memadai..
mahu amek 40 orang tu punye..


spnjang kt sne, kami mmng dirakam.. tak sbar nk dpt cd tu..
msti nnti aku nges tngok blek. sdeh.. untung la yg dpt NEGERI tu, boleh jmpe lg..
especially PENGHULU n PENGHULUWATI kami.. penghulu tu bdak maahad.. bgus gle la die..


apepon, aku harap kte dpt jmpe lg.. TOKOH NILAM mmng TERBAIK !..


p/s: mmng tagline kami klau dngr word tokoh nilam sebut TERBAIK !.hehe