Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


my day of birth T.T

assalamualaikum semua.. 
erm, esok akan dinobatkan sebagai hari lahir aku..hek3..
tp, esok ad yang tak lengkap la..
esok ad kekurngn.. sbb aku tak boleh hepi tanpa MANGKUK aku tu..haha
~boleh lagi gelak kn?

berckp tentang bsdy ni, taon lps punye tersangatlah BOSAN..
bosan ke? hurm.... ye kot ! sbb ape? sbb taon lps aku stay asrama..
taon lps kn aku bru msuk ASJATI, so, sume orang still tak tau la nombor 196 yang bertuah ni..
hihihi.. ape mksd bosan di sini? nak tau? sbb dorang tak nak wish...huuuu... sumpah krik2..
da la tme tu hari AHAD.. tp, aku still ad rse HEPI tu la sbb aku dpt WISH CARD dr someone n tasha budak aku tu pg bwt suprise yg baek punye....
hohoho... =D

okay, kite bercerita tentang 3 tahun lps..
waktu aku FORM 1.. haaa, tahun ni la yg pling bermkne dlm hidup aku..
stakat ni la..hoho..
haish, ni yg ble aku nk ingt blek ni nk SENGIH SORANG2 + SEDIH + HEPI  n so on ni..

waktu aku form one, aku telah ditakdirkan untuk sekelas ngn budak GILA2 ni..
oh no ! aku rindukan korang, nk guraw2 ngn korang.. huu.. nk bersama ngn korang lagi..
~ ni yg da emo ni kn? hek3..
klas aku tu diberi nama 1 RAJIN... penghuninya hanya ada 19 orang.. siapa orang kuat klas tu? of course la SITI NURARIFAH YAHIZAN KACAK kn? hee..
knal tak sape tu.. ops, yang pertama kuat bernama MUHAMMAD SYAKIR MANSOR sebagai monitor klas (kang, bising kt aku ckp nme die tak mention hekk.. )
erm yolah SYAKIR anak guru disiplin.. eh2.. aku pon ank guru disiplin gak.. jgn tak tahu..hee

oleh sebb bilangn ahli yg terlampau kecil, n kami pon jnes yg sekepala, mmg kecoh skola kami bwt hee..

sehingga tibalah 19 JUNE.. ala, angka2 unik tu..hoho..   
time tu bsday aku taw.. aku mcm biase la kan.. bwt2 bodoh.. mksdnye aku tak heran pon ngn bsdy aku tu.. waktu tu hari jumaat.. kamipon msuk la dlm kelas .. waktu rehat, AKMAL bawa KFC kalau tak silap aku taw.. oh tidak, aku sngt tidak mnyangka.. tme tu bergaduh ngn cikgu sbb tak boleh smbut dlm klas..hee.. aku ingt lagi.. pastu tetibe FATIMAH bawa kek tau.. shock ! haha.. tp, kek tu kami mkn time PJK.. waktu last skali.. cikgu FAIRUZ yang ajar pj.. then, kami pon makan la..

main baling2 kek.. kecoh skola dbwtnye =p..huuu..abes tudung aku kotor gle.. nseb baek hari jumaat.. blek ostel bole tros bsuh kn? trok aku kne ngn dorng2 tu.. mana taknye.. sorang lawan ngn 456875 orang.. haha.. gebang sebentar...tetibe pulak teringt.. aku pon tak tau la apesal BODOH sangt aku ni pg ckp kt akmal ' kau tak boleh makan'.. suke2 hati aku je nk ckp mcm tu. padahal bukan aku yg beli.. haih, ARIFAH2.. ape la nk jd ni.. n skrg aku da insaf... AKMAL, MAAFKAN AKU..huuu

mmg sumpah best gle tme tu..aku tau korg sume tak dpt feeling kn? haha.. pdn muke.. ~ guraw je..

then, rupe2nye waktu bdk laki solat jumaat, ad beberapa org pkat2 pg JAYA JUSCO belikan hadiah untuk aku.. wah... terharunye aku... aku dapat hadiah KASUT.. thnk you so much korng.. krng la kwn aku dunia akhirat..=D

korang, aku SAYANG + RINDU + CHENTA ngn korang.. sjak aku berkawn ngn korng, bru aku tau nikmat berkawan tu.. thnks bg semangat kt aku, support n soon la.. tp, skrg bile kte jmpe, sume keadaan da brubah kn? sume da matang2, da boleh fikir mne baek mne buruk.. sbb ape? woi, ni cte time form one ni.. msti la bdk2 laki tu tak matang2 lagi..haha.. klakar la..=p

sekarang klau jmpe pon, keadaan tak sme mcm dlu.. n kenangan tu tak dpt nk diulang lagi.. skali je yg berlaku dlm hidup kite.. ni pon sbgai slah satu sejarah n memori yang terindah dlm hidup aku.. berkwn ngn orang merupakan satu anugerah drpd tuhan..  skrg pon msing2 da crik hala tuju msing2 kn? da tak satu skola, ad yang pg teknik.. aku harap persahabtn kite akan kekal smpai akhir hayat. LOVE YOU ALL..

woi !! arifah JIWANG bhai !!.. hek3.. biase la tu.. skali sekala..
ni aku cte sblum bsdy aku pd tahun 2012 ni taw.. lps bsdy aku nnti, mgkin cerita sperti yg aku tdk expect..hee.. boleh pulak tasha ckp nk bw nila.. hurm...

okay, daa... HARI INI LEBIH BAIK DARIPADA SEMALAM... =D