Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Buli...=D



assalamualaikum...
hehe..td aku pg buli MANGKUK aku tu..
nk tau tk aku BULI ape?
aku tak bg die solat TARAWIH 20 RAKAAT..
kejam kn?  ni membuli ke nmenye?

ish3..bnde baik dihalang.. ditegah jgn buat..
hee..sbnrnye, aku bukan tak bg die bwt..ish, gle aku tak bg orng nk beribadah..
tp, aku ni kn 'prihatin'... aku tak nk la die terlmpau pnt...
blek pon da mlam.. aku tengok kdng2 die tu lesu je..
tu yang aku RISAU tu.. cewah..haha..

aku tk sure samada die blek awl ke tidk harini..
 boleh caye ke nk blek awl?
korng msti pelik asl aku tk solat tarawih kn?
aku ade kes..kes berat yang smpai tk boleh nk solat..hek3 =p

melampau tu kes2 berat..hek3..
lg beberapa hari ramadhan akan berakhir
raya pon semakain hampir.. aku blek sabtu pg.. blek awl2 bkn ade bnde pon..


kbai..mmuuah..untuk semua..