Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


hurm.. hurm.. hurm..



asssalamualaikum..
skrng aku tngh sdeh sngt..
kalau demam bertmbah demam,
kalau sakit hati bertambah sakit..
kalau penat bertmbah penat..

hurm, aku tk larat la skrng..da la tngh sakit2..
pastu sakit hati, berdarah hati aku ble die ckp die ad mnt orng lain..
sori, aku tak COUPLE okay..
I AM SINGLE AND UNAVAILABLE.. take note

aku mmng suke sngt tanggung risiko..
aku da tau klau aku tnye tu msti aku bakal SAKIT HATI.
tp, aku tanye jugak.. sbb aku suke bertanye..
hurm, aku tkde mood nk txt die..bia la die..
aku tau skrng die hepi.. tak nak la kcau kbahagiaan orng kn..

kbhagiaan aku? biar la.. bkan orng kisah..
klau aku jmpe kt skola, aku TENDANG die..hehe
hurm, masalahnye die mnt kwn aku jugak.. klau kwn jauh2 tape gak..
ni kwn yg aku slalu segroup klau bwt presentation..
hurm, mne aku tak bengang..

ex aku pon buat bnde yg sme kt aku.. npe ngn sume orng ni?
aku nk nges pon tkde guna..
aku tak nk lg nges sbb lelaki..
ade orng ckp, lelaki tak pntng.. btol er?
erm, bgus jugak gune prinsip tu..

okay la.. pnt taip..assalamualaikum