Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Ramadhan datang lagi... =D


assalamualaikum sume..hek2..

skrng ni da masuk pertengahan bulan ramadhan...
 alhamdulillah.. aku ad rezeki bertemu ramadhan tahun ini..
korng mcm mne? * soalan bodoh..hehe..

erm, stakat ni okay2 je.. kt skola tak de la pnt sngt kn.. tak de la smpai takde tenaga kn..
time berbuka puase lagi la okay..okay sngt.. haha..
jujur aku ckp, klau aku nk beribadah tu tkde la rjen sngt..
klau bce quran tu, tkde la bnyk sngt kn.. sbb aku ni jnes yg tk ckop nafas..
lagi2 ble yg 6 harakat tu kn.. solat pon, tkde la bnyk solat sunat yg aku buat..
aku just buat ibadah2 smpingan je..

contoh? contohnye mcm tlong ibu kt dapur...ala, buat bnde2 baik kn sume sedekah, ibadah.. hehe
ala, witir pon aku mlas.. tak tau knape ramadhan taon ni mcm liat sikit la..
taon lpas kay je.. sbb aku ddok ostel kot..hee ~alasan

aku ni pelik sikit la.. orang sdeh ramadhan pg..yg aku ni tk sbar nk smbut syawal..
astaghfirullah.. ibadah da la tak seberapa.. pahala puase ntah sempurna ke tidak.. ish3

hehe..okay la..penat la mnaip.. papepon, selamat er kt korng sume..

SELAMAT BERPUASE
SELAMAT BERSAHUR
SELAMAT BERBUKA PUASE
DAN SELAMAT HARI RAYA..hee