Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


ramadhan kian sepi...

assalamualaikum guys..
amacam ramadhan taon ni?
hurm, skrng da nk akhir ramadhan..
tnggl lg beberapa hari nk raye

hurm, ckp psal raye ni... jujur la ..aku pon hepi ble nk rye..
tp, ble mngengkn blek yang syaitn n iblis akan dibebaskn,
tu yg bwt aku lemah tu..

bg aku klau kite hepi nak habes ramadhan, mksdnye kite pon akn hepi sbb syaitan akan
 dibebaskn dr dibelenggu.. ish, aku tak suke la ngn syaitn tu.. mngada, gedik..
rse nk bunuh2 je.. pg mati die tu.. sng hidup aku..aman bahagia..

tp, mmg tak dinafikan la..
kite pon perlu berhari raye ni
sbb ape? woi, bkan sbb dpt diut raye..
tp, sbb 1 syawal kn merupakan hari kemenangan UMAT ISLAM..
hee..tp, dpt duit raye, best jugak..

ceita pasal duit rye ni..
best jugak klau bdan kecik2 ni.msti nnti
"ni skola darjah brape? nah, duit raya lebih "
tu yg best.. haha..aku bersyukur ngn bdk yg sekecil ni =p

SELAMAT HARI RAYA =p


selamat hari raya.. tekde kaitan..hee