Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


news



assalamualaikum n salam satu Malaysia...
hehe..hai, holla... :)

erm, nk cte ape eh?
okay, nk ckp exam tnggl subjek : 
FIZIK
KIMIA
PSI
SIVIK
SEJARAH
PJK

so, ade lagi 6 HARI exam n 2 MINGGU sekolah
haish, part ni yng tk best ni..
tak suke la perpisahan..
aku tau la SETIAP PERTEMUAN TU PASTI ADA PERPISAHAN..
tp, aku mcm tk boleh terima la..

tiap kali cuti skola, hati aku pasti akan GELISAH..
tak suke ddok umah.. 
pg skola ade rmai kwn2, cikgu2..
kt umah boleh hadap ape je? cer ckp !

tp, ekceli ble da lme cuti tu rse BEST.. ble nk bukak skola tu yang LIAT skit kn?
hehe... erm,cuti ni nk pg mne er? ceh, mcm aku je yg rancang..
okay, tugas aku hanye ikut je.. dngr cte nk pg KELANTAN.. 
kot jela.. haish, makan BUDU la aku jwbnye...hoho

so, wait2..hehe