Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


sadness :'(

assalamualaikum..
hurm, harini nk cte pasal kesedihan..
amek feel sikit....cewah...haha
jom bukak CERITA KEDAI KOPI..
peace :p

hurm, nk cte ni..huhu.. korang nk baca ke?
tak pyah la... haa....okay2..hehe..
stop la baling kasut...aku nk start cte la ni..
sabor2.. ye2 aku start skrng.. jgn la baling batu..
peace..hehe :p

mcm waras je kn aku ni..
woi, aku bukan nk cte pasal aku sdeh sbb aku waras
bukan2.. stop thinking about me....ceh..haha
pndai bwt lawak bodoh je kn?
haha..best pulak mengomel sorng2 ni....hohoho..

okay aku cte sekarang..
hurm, ala..nnti aku nges kt dpn lappy ni cmne..
yela2..aku cte ni..

BABAK I... :D 

hurm, aku da khilangan kwn yang aku rapat..
kawan baik memang ramai.. tapi, KAWAN RAPAT tak sume boleh dapat tittle tu.. cehh

haritu aku berjauhan ngn geng2 sekpala aku.. RAJIN REPUBLIC (RR) time aku f2.. 
aku terpkse berpindah ke SMK JALAN 3 TERHEBAT .. dsbbkn aku ni anak yang baik ( ceh ), aku pon terpkse la dngr ckp ayh aku.. yela, ckp orang tua ni 10 kali lebih baik kn.. so, aku ikut la..

nak tau nama ahli RR ni??? jap, nk test daya ingatan aku ni..  :p

1. AZRIN AMIRA BT MOHD SANI MUNUSAMY
2. NORHALIZATUL AKMA DIANA BT (alamak, aku lupe..name die je da pnjng..hurm )
3. SITI DZALIFFATUL HANIM BT YUSRI
4. RADIN HANISAH BT RADIN HAMDI (senang nak ingt full name die :p )
5. NUR DAYANA BT MOHD AIDI..

so, the conclusion is WOI, ASAL AKU TAK INGT NAMA AYH AKMA??huuuu :'(
Abdul Aziz kan?

BABAK 2

tahun lepas geng aku ade 6 orang.. nme group tu STEADY N GAMBLE (SG)
tahun lepas, ade 2 orang budak bru group aku.. 
TASHA n HUSNA..
so, tu yang jadi 6 tu.. kami skepala la jugak.. 
tp, not as skepala as RAJIN REPUBLIC la..
RAJIN REPUBLIC boleh gegarkn SMK COCHRANE TERBAIK tu ha.. but in SMK JALAN 3, nonono.. mngamuk CIKGU NORSIAH..hehe

sampai akhir tahun, members group tu makin berkurang.. knapa?

1. HUSNA BT AHMAD NASSER -terpakse pulang ke Kemaman
2. NUHA HANNANI BT MOHD LUTFI - berpidah ke Maahad Hamidiah Kajang
3. NURUL ASYIQIN BT HASSAN - terpisah kelas..beliau blajar di klas 4 Gigih

(da macam nak menaip kt majalah Cendikia pulak formalnya )

BABAK 3

hurm, sekarang ni, aku terpkse berpisah dengan 2 lagi SAHABAT BAIK aku..

1. AISHAH NATASYAH BT MOHD LAZI
2. AMIRO EZZAT IDRAQI B ROSLE

Hurm, npe la tasha terpkse berpindah ke JOHOR..
time2 aku nk msuk ostel ni die nk kuar pulak..
miro pon sme je.. due2 orang ni aku baru je kenal 2 tahun..
tkkn nk berpisah da..hurm..

miro tu aku rapat sbb tu aku pon dak asrama..
last year time kt prep la..
bukan aku main mata ngn ASPURA okay..
tkdir sudah menentukn pertemuan tersebut.. cmtu la aku kenal die..
ala, cte tu tk best pon..buwekkk..hihihi.. tk pyh cte la... :p

Last skola jumaat haritu, aku sempay bg amiro LOLIPOP je..
AZRA pon aku bg for her BECOMING BIRTHDAY..
lepas ni hanya aku n azra jela yang stay j3 tu..

npe la sume orang yang aku syg nk tngglkan aku??
ni yang aku nk jerit ni..
aku tk suke P.E.R.P.I.S.A.H.A.N !!!
phm ke tidak..hurm... bnde aku pling bnci.. 

n aku tak tau for the next yea mcm mne..
ddok ostel pon AMIRO n TASHA  takde..
pdhal dr dorang la ad satu SEJARAH yang tercipta antara kami.. 
nk tau?? layarilah www.zalora.com.my
hehe...spe nk kwn ngn aku? buat drama pulak

erm, okayla..kesuntukan masa.. nk solat asar..muaaaaahh !