Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


ape2 je :)

assalamualaikum :) : ) :)

hai... da lme kn tak updte..
yes.. of course bnyk cte yg nak story mory naik lori..

erm, sjak jadi SUPER SENIOR of the year ni kn..
mmg bz sikit la..
lg2 ddok asrama kn...
mmg tiap tahun akan ade junior2 yang problem..
tu la yg bz nye..

n of course bz study jugak.. 
erm, nseb la this yr aku stay ostel..
dok umah nyok blajar wei...

cte psal kt skola pulak...
aku PKP kt skola.. 
bg spe yg tak tau bnde tu kn..
bwt2 tau la ye...
nak kate berat, berat la jgak jwtan ni..
sng boleh dikatakn cmnila..
BERAT TAPI RINGAN..
acano tu kn...

okaylah.. die sbnrnye cmni..
jawatan tu mmg berat tapi tak beban..
ha, camtulah ctenye..
alhamdulilah aku bukan hanya berdiri seorang, 
malah aku turut disokong oleh MAJLIS TERTINGGI yang lain
TERIMA KASIH diucapkan...

okay.. sekarang ni cuti CNY.. 
so, thats why aku kt umah..
tapi harini da hari JUMAAT.. 
AHAD ni aku grak asrama...
bnyk woooo hw...
ish2... tapi takpe... kita harungi bersama ...cehhh..

btw, petang kang aku nak hangout
ngn KAK WAN kat ALAMANDA PUTRAJAYA..
kak wan?? siapakah?? heee
my adopted sister okay...
jelly much??
dont be jelly..hahaha...

thats all for today..
sayang sume :p