Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


whatever

assalamualaikum dan salam satu Malaysia..
hooooo
ekceli, aku update ni pon sbb ade la kan..
SORANG PENGAWAS JUNIOR ni komplen..

BLOG da berabuk.. haha.. lme tk berusik..
so, atas permintaan, cehh.. aku pon gagahkan jgak mnaip walaupon malas sbb aku tgh bz WASSAPPING ni..haha

okay, aku nk cte ape er??
cte die cmni tau.. minggu ni aku last exam..
tp, mlgnya esok ADDMATH pulak..
duyai... seram sejuk aku.. cuak.. jantung nk terkeluar je rse..
sbb aku ni mmg LOST la klau bab ADD MATH, CHEMISTRY..
haaa.... cuak tak cuak cuak, gentar tak gentar gentar..
haha,, buat cheers plak..

so, ble da hbes exam ofkos la da start cuti kn..
time cuti tula kne stdy sungguh2..
ade KELAS TAMBAHAN kat skola lg..
but my parents pg UMRAH...nk ikot...waaaa

then, kami kne tnggal kt kampung..
weh, cmne aku nk wassap...huh..
sdeh doe... nk bwk YES, kt umah wan tkde line..
hurm..hurm..hurm..

papepon, wish me luck for tomorrow kay..

love uolls.. yucks... bhse ape tu.. k bai.. assalamualaikum :)